Løbeklubben Skovløberne Rold, Skørping

SKOVLØBERNE ROLD ER SKØRPING/REBILDS ENESTE OFFICIELLE MOTIONSLØBEKLUB

Klubben startede som et træningsfællesskab i 2016, hvor vi var 10 trænere, som blev uddannet hos DGI i forbindelse med opstarten af deres ”Løb med”-program. Målet var at tilbyde træning på forskellige niveauer op til Rebildløbet 2016.


Efter løbet var der fortsat stor efterspørgsel på fællesløb, så i august 2016 etablerede vi en officiel løbeklub under IF Frem Skørping. Nye trænere kom til, andre faldt fra – men vi har hele tiden været omkring 8-10 aktive løbetrænere, som har skiftes til at stå for træningen på 4-5 forskellige hold.


I 2019 ”gik vi selvstændig” og etablerede vores egen forening med egen bestyrelse og økonomi. Konceptet er det samme; vi løber sammen i skoven, dyrker fællesskabet, deltager i motions- og trailløb sammen og udvikler os i det tempo, vi individuelt har lyst til. Vi er meget åbne over for nye tiltag, forslag og ris/ros, i det vi hele tiden ønsker at forbedre klubben, så flest mulige har glæde af at være med.

BESTYRELSEN I
SKOVLØBERNE ROLD


Formand: Anne Voss

Kasserer: Hans Nissen

Bestyrelselmedlemmer:
Michael Rasmussen
Luc Topalian
Hanne Nejsum
Birgitte Borup

PRAKTISK INFO OM TRÆNING

Hvor foregår træningen?

Vi starter vores løbetræning ved den store sten foran Skøring Idrætscenter, Himmerlandsvej 59, Skørping. 


Hvornår ligger træningen?

Vi træner tirsdage kl. 9.30, tirsdage kl. 17.30 og torsdage kl. 17.30. I weekenden arrangerer løberne selv ture i små eller store grupper via vores Facebook-side.


Hvad koster medlemsskabet?

Det koster 200 kr. pr. halvår i kontingent at være medlem af Skovløberne Rold. For det beløb får du træning af DGI-uddannede trænere, arrangementer, løb, foredrag og hygge, rabat på løbetøj og andet, som er relevant for medlemmer af løbeklubben.


Du kan betale dit kontingent via MobilePay på nr. 118999.